MENU RESTAURANT QUARTIER LATIN
     
    Entrée –
    voorgerecht
     
    Beurre à l’ail fait
    maison € 3,50
    Huisgemaakte
    knoflookboter met een mandje brood
    - Homemade garlic
    butter with a bread basket
     
    Salade Quartier Latin €
    14,50
    Salade van avocado,
    appel, palmhartjes en kalkoenham met frambozendressing
    - Salad of avocado,
    apple, palm hearts andturkey ham with raspberry dressing
     
    Tartare de saumon frais
    € 16,-
    Verse zalmtartaar met
    kwartelei en zeewiersalade
    - Fresh salmon with
    quail egg and seaweed salad
     
    Pâté gibier €
    12,50
    Huisgemaakte wildpaté
    met gekarameliseerde zilveruitjes
    - Homemade duck-pate
    with caramelized baby silver onion
     
    Crêpe avec mélange de
    poissons € 13,50
    Flensje gevuld met
    ragoût van vis, uien, knoflook en oesterzwammen
    - Crêpe filled with
    ragout of fish, onions, garlic and oyster mushrooms
     
    Escargots €
    12,50
    1⁄2 dozijn
    wijngaardslakken met ansjovis knoflookboter 
    - 1/2 dozen snails with
    anchovy-garlic butter
     
    Soupe de jour €
    9,50
     
    Soep van de dag - Soup
    of the day
     
    Plat – hoofdgerecht
     
     
     Tournedos sauce roquefort € 35,50
    Ossenhaasfilet met roquefortsaus
    - Beef
    tenderloin filet with Roquefort sauce
     
    Prime rib Café de
    Paris € 29,50
    Gegrilde Ierse ribeye
    met Café de Paris-saus
    - Grilled Irish Ribeye
    with Café de Paris Sauce ( butter )
     
    Filet d’agneau €
    27,50
    Lamshaas van de grill
    met grove mosterdsaus
    - Lamb tenderloin from
    the grill with coarse mustard sauce
     
    Suprême de canard €
    26,50
    Eendenborstfilet met
    portsaus waarin honing en tijm 
    - Duck breast fillet
    with honey and thyme - port sauce
     
    les
    Poissons
     
    Poisson du
    jour
    Vis van de dag - Fish
    of the day
     
    Filet de saumon €
    26,50
    Zalmfilet met witte
    wijn truffelssaus
    - Salmon fillet with
    white wine truffle sauce
     
    Gambas à la
    Provençale € 29,50
    Gebakken gamba’s
    afgemaakt met knoflook, peterselie en cognac
    - Prawns topped with
    garlic, parsley and cognac
     
    Al onze
    hoofdgerechten worden geserveerd met groente, friet en aardappelgerechten - All our main courses are served with vegetables, fries and potato
    dishes. 
     
    Extra
    bijgerechten - brood - salade: € 4,50 - Additional side dishes – bread – salad
     
    Dessert –
    nagerecht
     
    Mango Charlotte €
    9,50
    Mango charlotte, in
    amaretto gedrenkte lange vingers met vruchtenijs
    - Mango charlotte,
    amaretto soaked ladyfingers with fruit ice cream
     
    Profiterolles €
    9,50
    Soesjes gevuld met
    vanille-ijs en een warme chocoladesaus
    - Profiteroles filled with vanilla ice cream and hot chocolate sauce
     
    Crêpe Quartier
    Latin € 9,50
    Met vanille-ijs gevuld
    pannenkoekje in een warme sinaasappelsaus
    - With vanilla ice cream filled pancake in a warm orange sauce
     
    Plateau de fromages € 15,50
    Een
    kaasplankje - A cheese plate
     
    Café
    français / Irlandais / Italien € 9,50
    Koffie
    met Grand Marnier / Ierse Whiskey / Amaretto en room
     
    Dessertwijn ‘ QL ’ € 9,-
    Muscat de
    Beaume de Venise A.C.
     
    - Dessert
    Wine