Menu Quartier Latin

MENU RESTAURANT QUARTIER LATIN

 

Entrées - voorgerechten

 

 

Salade Quartier Latin € 9,50

Salade van avocado, appel, palmhartjes en kalkoenham met frambozendressing

                              -       Salad of avocado, apple, palm hearts and turkey ham with raspberry dressing
                                      Tartare de saumon € 13,-  
Zalmtartaar met dillesaus en zeewier
- Salmon tartare with dill sauce and seaweed

 

Pâté gibier  € 7,50     

Huisgemaakte wildpaté met gekarameliseerde zilveruitjes

-      Homemadepatewith caramelizedbaby silver onion

 

Portobello Farci € 9,50       

Gevulde portobello met brie, walnoten en honing

-      Stuffed Portobello with brie, walnuts and honey

 

Escargots € 7,50     

1⁄2 dozijn wijngaardslakken met ansjovis-knoflookboter 

-      1/2 dozensnailswith anchovy-garlic butter

 

Soupe de jour € 7,-     

Soep van de dag - Soup of the day

 

  

                                                                   Plats – hoofdgerechten

 

Tournedos € 24,50

Ossenhaasfilet metroquefortsaus

-      Beef tenderloin filet with Roquefort sauce

 

EntrecôteHereford € 23,-

Hereford rib eye met madeira-pepersaus

 

-      Herefordrib eyewith Madeira-pepper sauce

 

Gigot d'agneau€ 19,50

Gegrilde lamsbout met groene mosterdsaus

 

-      Grilledlamb ( no bone )with greenmustard sauce

 

Suprême de canard € 18,50     

Eendenborstfilet met sinaasappel-portsaus 

 

-      Duck breastfillet with orange-portsauce

 

Médaillons de sanglier € 21,-

Wildzwijn medaillons met een saus van demi-glace shiitake paddenstoelen

 

-      Wild boarmedallionswith a sauce ofdemi-glace shiitake mushrooms

 

Poisson du jour

Vis van de dagFish of the day

 

Filet de saumon € 19,50

Zalmfilet met witte wijn kappertjessaus

                                                                        -       Salmon fillet with white wine caper sauce

Gambas à la Provençale     € 22,-

Gebakken gamba’s afgemaakt met knoflook, peterselie en cognac

- Prawnstopped withgarlic, parsley andcognac 

     

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groente, friet of gratin- All our main courses are served with vegetables, fries or gratin 

 Desserts - nagerechten

 

Mousse au chocolat noir    € 7,-

Donkere chocolademousse 

- Dark chocolate mousse

 

Mango Charlotte € 7,50       

Mango charlotte, in amaretto gedrenkte lange vingers

- Mangocharlotte,amaretto-soaked ladyfingers

 

 

Profiterolles € 8,-

Soesjes gevuld met vanille-ijs en een warme chocoladesaus 

- Profiterolesfilled withvanilla ice creamand hotchocolate sauce

 

 

Crêpe Quartier Latin € 8,-

Met vanille-ijs gevuld pannenkoekje in een warme sinaasappelsaus

 Withvanilla ice creamfilled pancakein a warmorange sauce

 

 

Plateau de fromages € 12,50     

Een kaasplankje - Acheese plate

 

                                                        Café français € 7,50
Koffie met Grand Marnier en room

- Coffee with Grand Marnier and cream

 

Café Irlandais € 7,50

Koffie met Ierse whiskey en roo

- Coffee with Irish whiskey and cream

 

Café Italien € 7,50

Koffie met Amaretto en room 

- Coffee withAmarettoand cream

 

Dessertwijn ‘ QL ’ € 7,50

Muscat de Beaume
de Venise A.C.

- Dessert Wine